Vind een timmerbedrijf leiden en onderhoudsbedrijf leiden

Het is klaar! Het is het zover! Ik heb mijn huis een opknapbeurt geven! Na een poosje gespaard te hebben en heel wat inspiratie op te hebben gedaan, heb ik een paar weken terug de stap genomen om mijn huis een opknapbeurt te laten geven. Mijn planning was als volgt:

  • Een aanbouw aan de achterkant van het huis
  • Een traprenovatie
  • En mijn woonkamer uitbreiden door een muur er tussen uit te laten breken

aanbouw

Door wie liet ik het doen?

Eenmaal gezocht te hebben op het internet met de zoekterm timmerbedrijf leiden en onderhoudsbedrijf leiden, ben ik bij een bedrijf uitgekomen genaamd Timmerbedrijf Brederode. De website sprak mijn zeer aan en heb meteen gevraagd om een offerte. Deze aanvraag werd echt heel snel beantwoord en dat deed mij echt goed. Uiteraard heb ik meer aanvragen gedaan, maar Timmerbedrijf Brederode bleef toch mijn nummer 1. Na goedkeuring van de offerte duurde het niet lang meer voordat de vakmensen bij mij op de stoep stonden.

De verbouwing

aftimmeren

Toen eenmaal de verbouwing vorderde, begon er ook resultaten zichtbaar te worden. En die resultaten zag ik graag! Superstrak metselwerk, de aanbouw was zeer goed geïsoleerd, mijn trap begon er weer als nieuw uit te zien en de wand in de woonkamer was keurig afgetimmerd. Wat een vakmensen zijn het! Ze zijn altijd op tijd, heel vriendelijk en zijn altijd hun afspraken na gekomen! Wat ik ook heel fijn vond, was dat als er kleine aanpassingen in de planning gedaan moesten worden, ze mij er overal bij betrokken en mij alles duidelijk uitlegde. Bedankt Timmerbedrijf Brederode! Echt een superervaring!

vakwerk