Vloer, ramen en kozijnen schoon?

Kärcher stoomreiniger

De Kärcher stoomreiniger is echt onmisbaar geworden bij de mens! Hiermee kan je namelijk niet alleen je vloer mee reinigen, maar vrijwel alles. Wat dacht je ervan om jouw keuken eens grondig onder handen te nemen? Of wellicht de ramen die nu ondertussen wel eens gereinigd mogen worden? Ook het kozijn wordt hiermee zelfs spik en span! Eigenlijk kan je met de Kärcher meer zonder chemische toevoegingen. Schoner voor het milieu en eenvoudig in gebruik.

Kärcher stoomreiniger

Stoom reinigt en vermindert bacteriën

Bij een grote schoonmaak zul je alles aan de kant doen om het te reinigen. De vloer wordt goed onder handen genomen en de ramen worden gelapt. Met de Kärcher stoomreiniger kan je het een stuk sneller realiseren. Doordat je werkt met stoom zul je het sneller kunnen reinigen.

Op de website van Toolnation heb je de keuze uit diverse varianten. Heb jij alleen een stoomreiniger nodig voor de vloer? Dan kan je die direct bestellen uiteraard. Ga jij voor het volledige pakket, dan heb je alsnog voldoende keuze!

Kärcher stoomreiniger

Reinigen met de Kärcher stoomreiniger is niet alleen handig, ook ben je een stuk sneller klaar. De vloer wordt hiermee schoongemaakt zonder chemicaliën en dat is wel zo prettig. Voor nog geen honderd euro heb je al een reiniger waarmee je simpel en snel de ramen kunt schoonmaken. Ideaal in gebruik en het geeft aan wanneer je het beste dit apparaat kunt gebruiken.