Wil jij een Henry stofzuiger kopen?

Een tijd geleden ging een vriendin van mij een huis kopen. Er komt naast meubilair en huis tuin en keuken dingen meer kijken bij het kopen van een huis. Zo moest ze een dweil hebben en is ze besloot ze een Henry stofzuiger kopen. Een Henry stofzuiger kopen vond ik eerst een beetje raar maar toen ik de stofzuiger zag begreep ik waarom ze deze zo graag wilde hebben.

dparts 2

Lachen

De stofzuiger is erg goed. Hij is lang en heeft een goede en sterke zuigkracht. Ik vind dit erg belangrijk omdat je niet onnodig lang bezig wil zijn. Ik vind het een mooie stofzuiger en ook nog eens onwijs grappig. De stofzuiger heeft een gezichtje en de naam Henry staat er op. Wij kozen voor de rode variant aangezien mijn vriendin in huis een aantal rode kaarsen heeft. Toen we Henry gekocht hadden hebben we de hele terug weg in de auto grappen gemaakt, zoals: ‘Pak jij Henry ff, dan ruimt hij het wel op!’. Dit natuurlijk erg grappig. Niet alleen kan ik om de stofzuiger lachen maar ook doet hij zijn werk erg goed. Hij heeft een goede zuigkracht waardoor je niet na het stofzuigen met de hand nog dingen die je niet kon weg halen moet pakken. Dit scheelt een hoop en mijn vriendin is er dan ook erg blij mee. Ik raad iedereen aan die een stofzuiger gaat kopen om een Henry of Hetty te nemen. De stofzuigers zijn goed en je krijgt ook nog eens 6 jaar garantie, ideaal!

dpars