Windowdeco voor mooie ramen

Ik kwam net op het internet een website tegen die raamfolie of glasfolie verkoopt. Een vriend van mij die gaf me de tip over dit bedrijf en heeft ook ervaring met dit bedrijf. Het leek me een leuk bedrijf en vooral ook een creatief bedrijf waardoor het mij leuk leek om hier eens een artikeltje aan te wenden. Het bedrijf waarbij het hierom gaat heet Windowdeco. Windowdeco is een bedrijf dat voornamelijk actief is in de raamfolie voor normale woningen, maar bijvoorbeeld ook voor instellingen als scholen en kinderopvang. Als je op hun website zit dan zie je ook direct de vrolijke kleuren van een school waarvoor ze raamfolie verkopen speciaal voor kinderen, zie hieronder.

transparante_raamfolie

Statische raamfolie

Naast de normale raamfolie die iedereen kent voor het badkamerraampje hebben ze dus nog veel meer varianten raamfolie. zo ook statische raamfolie. Dit zijn vaak tijdelijke kleine stukjes raamfolie special gemaakt voor een gelegenheid. Denk aan een verjaardag van je kind, een jubileum of een huwelijk.

statische_raamfolie_statische_hectende_raamfolie (1)

Gesneden raamfolie

Daarnaast hebben ze ook gesneden raamfolie die niet uit één geheel bestaan maar zo is gesneden dat er ruimtes tussen zitten. Deze raamfolie kan je zelf ontwerpen en na je ontwerp laten maken en toesturen. Als je zelf lekker creatief wil zijn met raamfolie is dit dan ook die beste oplossing.

raamfolie-bestellen-gesneden-windowdeco-buttons1