Zodra je huizen te koop ziet staan

Zodra je huizen te koop ziet staan

MeauxDeOpbodMakelaar
Zodra je ergens huizen te koop ziet staan, wordt er automatisch een stofje in je hersenen vrijgemaakt, is mijn idee ervan dan, dat zegt: ‘zie je hier al je toekomst beleven?’ In feite is elke nieuwe woning daarmee dan ook een nieuwe belofte, een nieuw pad dat je in zou kunnen slaan. Wil je de rust van in het bos wonen of wil je de levendigheid van het centrum beleven? Beide zijn aantrekkelijk, en zeker als er ook aantrekkelijke huizen te koop staan. Dan wordt de keuze ineens veel meer prangend, ga je je ineens afvragen wat jijzelf nou eigenlijk wilt. Ik zit precies in deze fase, in de tijd waarin beslissingen echt nog een impact kunnen hebben op je leven en op je toekomst. Met mijn bijna dertig jaar ben ik uitgebreid naar huizen te koop aan het kijken, me afvragend wat ik nou precies wil. Dat ik ergens een vastigheid wil opbouwen is zeker, maar ik moet denk ik toch ook gewoon gegrepen worden door de sfeer van een huis en de mogelijkheden die het biedt – en zodra ik het dan zie wéét ik het gewoon. Dan is het wel zo handig natuurlijk als je ook een huis kunt vinden dat ook binnen je prijsklasse te bereiken is en zodra ik er een zie begin ik direct met bieden en ga ik door tot ik ‘m heb, zoveel moge duidelijk zijn.